Wekelijks filmpje

Vanaf zondag 3 juni ga ik jullie wekelijks op de hoogte houden van de vorderingen met deel II van Juffrouw HEndriKS en het mysterie van de Ruïne van Brederode. Sinds 2017 ben ik samen met Rob Kortekaas (meester Langeworst, die zo van boogschieten houdt) de beheerder van de Ruïne en ben ik in de ban geraakt van hoe het kasteel een ruïne is geworden. En natuurlijk hoop ik dat jullie ook in de ban komen van de Ruïne. Ben je nieuwsgierig? Je kunt natuurlijk al een kijkje komen nemen. De Ruïne van Brederode is geopend op woensdag en vrijdag van 12.00 – 17.00 uur en in het weekend van 11.00 – 17.00 uur. Op sommige weekenden komt de Ruïne zelfs tot leven. Kom maar eens kijken op 9/10 juni. En in het weekend van 30 juni/1 juli is er zelfs een heus Riddertoernooi der Lage Landen.