Speciale Kinderboek Rondleiding

Vanaf zondag 14 april 2019 ga ik de Speciale Kinderboek Rondleiding geven. Ik ben niet alleen schrijfster, maar ook beheerder van de Ruïne van Brederode, samen met Rob Kortekaas. Het tweede deel van juffrouw HEndriKS gaat over deze bijzondere plek en de machtige 18 Heren van Brederode: Juffrouw HEndriKS en de vloek van de Ruïne van Brederode. Want hoe machtig waren de Heren van Brederode en waarom is hun kasteel een ruïne geworden? Inmiddels weet ik over elke Heer een mooi verhaal en krijgen ze allemaal een eigen hoofdstuk. Ik laat je de Ruïne zien en vertel je op een van de mooiste plekken een net geschreven hoofdstuk. Deze Speciale Kinderboek Rondleiding is vooral geschikt voor kinderen van ca. 8-14 jaar en hun (groot)ouders. Je kunt hiervoor reserveren via hoenu.nl regio Haarlem. Kosten €5,- incl. entree. Tijd 15.00 uur. Data:
april: zo 14 en zo 28
mei: za 11, zo 12 en zo 26
juni: ma 10 en zo 23
juli: za 6, zo 7, zo 21
augustus: zo 4, zo 11
september: zo 1 en zo 29
oktober: zo 13 en zo 27 

 

Meester Langeworst (Rob Kortekaas) voor de Ruïne van Brederode