Juffrouw HEndriKS – De vloek van de Ruïne van Brederode


Juffrouw Hendriks is een echt heks die samen met meester Langeworst beheerder wordt op de Ruïne van Brederode. De Ruïne blijkt vervloekt te zijn. Juffrouw Hendriks krijgt een paar leerlingen op bezoek en wordt met hen de geschiedenis ingezogen. Zal het lukken om te ontsnappen?

Voor iedereen die van een spannend verhaal houdt
en ook weleens wil tijdreizen!

ISBN 978-90-822685-3-9 NUR 283


PREVIEW

BESTELLEN
Het boek is gedrukt als softcover beschikbaar (260 pagina’s) en kost € 17,50 exclusief verzendkosten.
Bij Ruïne van Brederode in Santpoort-Zuid, vlak bij Haarlem en Amsterdam,  kun je het boek kopen zonder verzendkosten en draag je tevens een steentje bij aan het behoud van de Ruïne. beste

Inmiddels heb ik uw boek met veel genoegen gelezen. Een prachtige combinatie van Heden en Verleden, spannend bovendien. 18 verhalen van even zovele Heren van Brederode lijkt wat eentonig, maar op deze manier tot een geheel verbonden, maakt er één groot verhaal van. Je krijgt trouwens ook heel wat informatie mee. Ook de link met de “echte” vaderlandse geschiedenis maakt het heel interessant. Zeker de moeite waard om het nog eens te herlezen, al is het alleen maar om de 18 Heren uit elkaar te houden. Wat mij betreft een tien met een griffel!

Han van der Kleij, oud-docent Basisonderwijs

Ik ben gisteren gelijk aan je boek begonnen. Wat heb je een leuke en humoristische manier van schrijven! Als ik nog gewerkt had, had ik het zeker aan mijn klas voorgelezen.

Antoinette Assen-Kramer

FOTO’S Brederode – Tijdreizen
Klik op Brederode als je nieuwsgierig bent welke plekken Angelique bezocht heeft voor het schrijven van het kinderboek. Natuurlijk samen met Rob Kortekaas: meester Langeworst. Zo kun je zelf ook tijdreizen!

GRATIS E-BOOK / LUISTERBOEK
Deel 1 Juffrouw Hendriks, De beuk erin! wordt gratis als e-book (pdf) en luisterboek beschikbaar gesteld om iedereen: kinderen en volwassenen, in de gelegenheid te stellen mee te denken over het beetje omtoveren van het basisonderwijs. Natuurlijk is het ook als gedrukt boek te bestellen of in de bibliotheek te leen.

GASTLES/LEZING
De schrijfster van Juffrouw HEndriKS, Angelique Schipper, kan uitgenodigd worden als schrijfster/gastdocent in de klas en voor een lezing over talentontwikkeling.

NIEUWSBRIEF
De nieuwsbrief verschijnt 4x per jaar: als de lente begint, de zomer, de herfst en de winter met nieuwtjes van de schrijfster Angelique Schipper over haar nieuwe boek dat ze aan het schrijven is en andere leuke activiteiten die zij organiseert.

Juffrouw HEndriKS volgen
Voor als je Juffrouw HEndriKS op de voet wil volgen.

icon youtube klein facebook_JH_klein icon twitter klein icon instagram klein