Spreekbeurt over heksen

Beste Kelsey en Hannah,

Wat leuk dat je een spreekbeurt gaat houden over heksen, Kelsey. Achter in het boek op blz. 247 vind je achtergrondinformatie. Wil je meer weten over heksen? Kom dan zaterdag 12 maart naar de Heksenwaag in Oudewater. Dit ligt vlakbij Gouda. De voorstelling over ‘750 jaar Heks’ is om 16.00 uur. Ben je er eerder dan kun je ook het museum goed bekijken en alle vragen stellen die je hebt!

Hannah uit Velserbroek wil weten hoe het is om een heks te zijn. Nou dat ligt er helemaal aan in welke tijd. Vroeger was het verschrikkelijk, nu kiezen mensen er zelf voor. En je vader omtoveren in iets anders? Dat doe je door hem kwaad te maken of door juist heel lief te zijn. Moet je goed opletten hoe je vader dan verandert!

Dat is het voor vandaag. Wie weet tot zaterdag 12 maart in De Heksenwaag!

Juffrouw HEndriKS