Boekpresentatie zondagmiddag 31 januari

Lieve allemaal,

Wat zou ik graag jullie allemaal uitgenodigd hebben op mijn boekpresentatie met de overhandiging van mijn eerste boek Juffrouw Hendriks aan de directeur en voorzitter van museum De Heksenwaag. Wat zou dat gezellig zijn geweest. Maar er kunnen helaas niet meer mensen bij. Wel kan ik gelukkig iedereen uitnodigen om op mijn nieuwe website te komen kijken en zelfs mijn boek te lezen. Want mijn boek is geschreven om met iedereen een droom te kunnen delen hoe je de basisschool een beetje kunt omtoveren. Dus download het gratis e-book en dan kun je gelijk beginnen met lezen. Wil je toch een echt gedrukt boek dan kan dat ook. Het is een prachtig boek geworden en voor € 15,- krijg je het boek (inclusief verzendkosten) toegestuurd. Nou zou ik het bijzonder leuk vinden als je een berichtje stuurt hoe je het boek vindt en wat voor dromen jij hebt over de basisschool. Ook vind ik het erg leuk als je mij een tekening stuurt of een vraag wilt stellen.

Ik zie uit naar jullie reacties!

Hartelijke groet,

Juffrouw Hendriks